dut-BE België (NL)
PuppyTraining

Puppytraining

Het trainen van uw puppy is erg belangrijk. Het is de taal die we gebruiken om met onze hond te “praten” en hem te leren een kalm, goedgemanierd lid van onze familie te zijn. Hier zijn een paar richtlijnen om mee te beginnen: 

Gebruik alleen trainingen gebaseerd op positieve beloning. Straffen zal uw puppy alleen bang maken en niet het leerproces bevorderen. Als uw trainer u vraagt om iets wreeds tegen uw puppy te doen, moet u weggaan en een ander klasje zoeken. 

Hoe Adaptil gebruiken in een puppytraining

1.

Start zo snel mogelijk met de training zowel in huis als in de tuin (weg van andere geluiden).

2.

Gebruik een eenvoudige platte halsband, geen wurghalsbanden zoals slipkettingen die pijn doen. Hoofdhalsters of een (lichaams)tuigje zijn ook goede opties.

3.

Het is klinisch bewezen dat Adaptil (Halsband en Verdamper) het leren bevordert doordat het de stress vermindert tijdens de training: het vergroot de concentratie en reactievermogen van uw hond, en verbetert dus zijn uiteindelijke prestaties.

4.

Laat de puppy gewend raken aan een riem en er niet aan te trekken.

5.

Heb geduld, uw puppy is jong en kent de mensenregels niet. Geef hem tijd, positieve bevestiging en hij zal snel leren wat u hem wilt laten doen.

6.

Het gebruik van Adaptil tijdens de training helpt honden beter leren. Daarom gebruiken organisaties voor hondentrainingen (zoals Leader Dogs in de VS, Hearing Dogs en Medical Detection Dogs in Engeland en politiehonden) Adaptil Halsbanden bij hun honden.

7.

Ontwikkel simpele commando’s zoals “Zit, Blijf en Lig!”.

8.

De Adaptil Halsband is vooral nuttig bij trainingen omdat het constant het geruststellende feromoon loslaat, zodat uw hond er zowel binnen als buiten profijt van heeft.

9.

In toevoeging van de Adaptil Halsband, is het nuttig om een Adaptil Verdamper in het stopcontact te pluggen van de ruimte waar de trainingssessies worden gehouden, aangezien daar alle honden tegelijk van kunnen profiteren.

10.

De Adaptil Spray kan worden aangebracht op riemen, sjaaltjes en alle accessoires die worden gebruikt tijdens de training, om daarmee de boodschap van geruststelling te versterken.

Zie ook het volgende filmpje: Hoe Adaptil te gebruiken voor de training van puppy’s en honden?[a1] 

Voor meer informatie over hondentrainingen: Klik hier.

WE RECOMMEND: Adaptil Collar and Diffuser

Adaptil Halsband

Adaptil Collar large

De Adaptil Halsband is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken, omdat het continu een geruststellend feromoon loslaat (zelfs...

Adaptil Verdamper

De verdamper helpt u om uw relatie met uw hond(en) goed te houden, door een liefdevolle leefomgeving voor hen te creëren...