dut-BE België (NL)

U kunt verschillende dingen doen om uw nieuwe puppy te helpen wennen om in zijn eentje te zijn en zich ’s nachts op zijn gemak te voelen. Door uw puppy al vroeg wat onafhankelijkheid bij te brengen, kan hem helpen wennen aan het alleen thuis zijn later in zijn leven.  

Hoe stopt u uw puppy met huilen?

Als uw puppy minder dan 4 maanden oud is ten tijde van de adoptie, bekijk dan ook ons advies over socialisatie van een puppy.

Bekijk hier het filmpje met advies over hoe Adaptil uw puppy kan helpen.

Adaptil is een synthetische kopie van het natuurlijke kalmerende feromoon dat wordt losgelaten door de moederhond om haar puppy’s gerust te stellen en is daarom het ideale middel om uw puppy te laten wennen aan zijn nieuwe huis en het ’s nachts huilen te verminderen.

Het is bewezen dat de Adaptil Verdamper en Adaptil Halsband snel de nachtelijke rustverstoringen van uw hond vlak na de adoptie vermindert (met name het geblaf en gehuil en het zoeken naar contact).

Waar kunt u de Adaptil Verdamper kopen? Klik hier

Waar kunt u de Adaptil Halsband kopen? Klik hier

WE RECOMMEND: Adaptil Diffuser or Collar

Adaptil Halsband

Adaptil Collar large

De Adaptil Halsband is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken, omdat het continu een geruststellend feromoon loslaat (zelfs...

Adaptil Verdamper

De verdamper helpt u om uw relatie met uw hond(en) goed te houden, door een liefdevolle leefomgeving voor hen te creëren...